Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Nagradni natječaj pravila

„Osvojite  Rodenstock naočale za sebe i 3x polarizirane naočale Polar Vision za prijatelje“

 

Članak 1.

Nagradni natječaj „ Osvojite Rodenstock sunčane naočale za sebe i 3x polarizirane naočale Polar Vision za prijatelje   “ raspisuje tvrtka Moja optika d.o.o., Savska cesta 179, 10000 Zagreb, OIB:18665332487 (u daljnjem tekstu Organizator).

Svrha priređivanja nagradnog natječaja je promidžba naočala i usluga Moje optike.

 

Članak  2.

Svi natjecatelji sudjelovanjem u nagradnom natječaju potvrđuju da su upoznati s ovim Pravilima (dalje: Pravila), a koja su objavljenja i dostupna na web stranici www.mojaoptika.hr/pravilnik-nagradni-natjecaj

 

Članak  3.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora sa svojom užom obitelji.

 

Članak 4.

Nagradni natječaj će početi 19.05.2021. i trajati do 31.05.2021. do 23:59 sati.

 

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju ostvaruje se na slijedeći način:

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je:
1. zapratite naš IG profil @mojaoptikazagreb

 1. u komentaru ispod objave označite tri prijatelja i objasnite zašto baš vaših 4 para očiju zaslužuje ovu   zaštitu od sunca
 2. Na stranici https://mojaoptika.hr/ponudaodaberi model koji želite osvojiti.
  Vaše podatke i željeni model naočala unesite u nagradni natječaj https://mojaoptika.hr/nagradni-natjecaj gdje je potrebno upoznati se s Pravilima natječaja, kliknuti na link “Prijava za nagradni natječaj” za otvaranje obrasca za prijavu. Popunite sva polja obrasca za prijavu istinitim osobnim i kontakt podacima.

 

U natječaj ulaze svi modeli Rodenstock sunčanih naočala koje se nalaze na stranici https://www.mojaoptika.hr/ponuda#proizvoa=24&kolekcija=2&page=1

 

Članak 5.

Iz svih pristiglih prijava Organizator će uz pomoć žirija sastavljenog od Nikole Katanice i Kristine Ivica proglasiti najkreativniji komentar i dobitnika koji će biti nagrađen odabranim Rodenstock sunčanim naočalama + 3x polariziranim naočalama Polar Vision za prijatelje.

 

Članak 6.

Rezultati dobitnika biti će objavljeni 01.06.2021. na web stranici natječaja kao i na društvenim mrežama Moje Optike.

 

Članak 7.

Dobitnici će biti obaviješteni putem predanih/dostavljenih osobnih podataka.

 

Članak 8.

Nagrade će se uručiti na adresi organizatora Moja optika, Savska 179, 10 000 Zagreb.

U slučaju da dobitnik ne preuzme nagradu u roku 10 radnih dana od obavijesti, Organizator će nagradu dodijeliti slijedećem sudioniku kojeg izabere slučajnim odabirom.

Dobitnici su dužni svoj identitet, prilikom preuzimanja nagrada, potvrditi vlastitom osobnom iskaznicom kako bi preuzeli nagradu.

Nagrade nije moguće zamijeniti za novac, druge proizvode i usluge.

 

Članak 9.

U slučaju da Organizator utvrdi da sudionik nije poštivao Pravila nagradnog natječaja, isti ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti sudjelovanje u nagradnom natječaju tom sudioniku.

 

Članak 10.

Svi sudionici u ovom nagradnom natječaju, suglasni su da Organizator ima pravo objaviti poslane podatke bez naknade, na društvenim mrežama u tiskanim, zvučnim, slikovnom i video materijalima te ukoliko ako postanu dobitnici nagradnog natječaja, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora biti objavljeni u istim medijima bez naknade.

 

Članak 11.

Nagradni natječaj se može prekinuti u slučaju više sile. Pod višom silom podrazumijeva se nastup izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti.

 

Članak 12.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. U slučaju spora utvrđuje se nadležnost suda u Zagrebu.

 

 

Zagreb, 18.05.2021. godine.

Organizator: Moja optika d.o.o.

 

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Obuhvat politike privatnosti

Našom Politikom privatnosti definirali smo interna pravila i procedure s ciljem sveobuhvatne zaštite Vaših osobnih podataka.

Za nas štititi Vaše osobne podatke znači sljedeće:

 • Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa, kontakt telefon, e – mail adresa) koristit ćemo isključivo za svrhu za koju smo od Vas zaprimili suglasnost.
 • Nećemo zloupotrebljavati Vaše osobne podatke na bilo koji način koji je suprotan Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.
 • Vaše kontakt i osobne podatke podijelit ćemo s našim partnerima koji organiziraju i vode prodaju za događaj čije ulaznice kupujete te po potrebi s dostavnim službama kako bi kupljene ulaznice mogle uspješno doći u Vaše ruke.
 • Na Vaš zahtjev omogućit ćemo Vam uvid u Vaše podatke, obrade u kojima sudjeluju te Vam omogućiti ispravak osobnih podataka.
 • Na Vaš zahtjev obrisat ćemo sve Vaše osobne podatke koje smo spremili ukoliko posjedovanje istih nije regulirano zakonskom.
 • Ne odgovaramo za slučajnu pogrešku ili pogrešku uzrokovanu višom silom ili drugim objektivnim razlozima kojim se uzrokuje nenamjerno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka ali jamči da će pogreška, ukoliko je moguće biti otklonjena u najbržem mogućem roku.

Vaša suglasnost

Upisom osobnih podataka u registracijsku formu na našim web stranicama potvrđujete da ste stariji od 16 godina, poslovno sposobni i ovlašteni raspolagati danim podacima.

Uneseni osobni podaci u potpunosti su točni te ste ih samostalno i dobrovoljno upisali, te ste u cijelosti suglasni da se Vaši podaci upotrebljavaju i prikupljaju u skladu sa zakonom i uvjetima naše Politike privatnosti.

Nemate obvezu dati nam sve tipove suglasnosti, ali ako tako odlučite, Vaše sudjelovanje u određenim aktivnostima može biti ograničeno.

Ako date dodatnu suglasnost, uvjeti te suglasnosti prevladat će u slučaju bilo kakvog sukoba s uvjetima ove Politike privatnosti.

Prikupljanje ili prenošenje osobnih podataka državnim ustanovama i tijelima vlasti bit će ograničeno na obvezujuće pravne propise pojedine države.

Djeca

Suglasnost za korištenje osobnih podataka ne može nam dati osoba mlađa od 16 godina. Kako bi se osoba mlađa od 16 godina prijavila kroz registracijsku formu tražit ćemo suglasnost roditelja ili skrbnika prije prikupljanja osobnih podataka, ili kada je to potrebno zbog primjenjivih zakona i propisa.

Ukoliko ste mlađi od 16 godina molimo Vas da pogledate uvjete ove Politike privatnosti sa svojim roditeljima ili skrbnikom kako biste bili sigurni da ih razumijete i prihvaćate.

Ukoliko internom analizom zaključimo da smo prikupili podatke od osobe mlađe od 16 godina bez suglasnosti roditelja ili skrbnika, podaci mogu biti izbrisani iz naših sustava.

Osobni podaci koje prikupljamo i obrađujemo

Kako bismo Vam u potpunosti omogućili da nesmetano koristite uslugu kupovine artikala u našoj internetskoj trgovini spremit ćemo Vaše osobne podatke u naše lokalne baze.

Pod pojmom „osobni podaci“ smatramo one podatke ili dijelove podataka kojima Vas možemo identificirati.

Prilikom registracije od Vas ćemo tražiti sljedeće podatke:

 • Ime i prezime.
 • Adresa i kućni broj.
 • Mjesto, poštanski broj i država.
 • Kontakt telefonski broj.
 • Kontakt e – mail adresa.

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies). Naši kolačići ne prikupljaju Vaše osobne podatke ali bitno nam je da razumijete njihovu svrhu.

Kako koristimo Vaše osobne podatke

Prikupljene podatke koristimo kako bismo Vam omogućili pristup našoj web stranici putem opcije „Prijava“ te pružili željenu uslugu (kupovina artikala u našoj internetskoj trgovini).

Podatke koje ste s nama podijelili koristit ćemo za:

Kreiranje Vašeg profila u našoj bazi korisničkih računa.

Evidentiranja podataka o kupnji, iznosu računa i načinu plaćanja.

Podršku za sve Vaše upite, komentare i sugestije.

Podršku u procesu reklamacije i odustajanju od kupnje.

Korištenje kolačića

Naša web stranica koristi tzv. kolačiće (eng. „cookies“). Kolačići su kratki zapisi koje Vam tijekom posjete našoj web stranici pošalje sama stranica, a Vaš internet preglednik ih pohrani na računalo. Oni ne sadrže Vaše osobne podatke već omogućuju web stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama (postavke jezika, prikaz web stranice i dr). Kolačići se na Vašem računalu pamte u skladu sa postavkama također preuzetima sa web stranice.

Za korištenje i pohranjivanje kolačića na našoj stranici važna nam je Vaša suglasnost. Na našim web stranicama koristimo kolačiće koju su nužni za osnovnu funkcionalnost naše web stranice te opcionalne kolačiće Molimo da vodite računa da ukoliko onemogućite kolačiće, nećemo Vam moći garantirati potpunu funkcionalnost naše web stranice.

Prilikom prvog pristupa našoj web stranici primit ćete obavijest o postojanju kolačića te ćemo tražiti Vašu suglasnost za njihovo korištenje. Samostalno možete putem postavki svojeg web preglednika regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića.

Važno je znati da svako onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s našom web stranicom.

Ukoliko samoinicijativno ograničite korištenje kolačića nismo biti odgovoran za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i kvalitete sadržaja naše web stranice.

   

 

Mogućnost plaćanja na rate karticama PBZ-a, ZABE i ERSTE banke

MOJA OPTIKA

POSLOVNICA BOŽIDARA MAGOVCA
PLATO MAMUTICA

 

T: 01/5515 124

E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

W: mojaoptika.hr

f: www.facebook.com/mojaoptika.zagreb

 

MOJA OPTIKA

POSLOVNICA SAVSKA 179

 

T: 01/3668 909

E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

W: mojaoptika.hr

f: www.facebook.com/mojaoptika.zagreb