Navikli smo da članovi HGSS-a spašavaju i rješavaju mnoge izvanredne okolnosti i pomažu u nevolji. Besprijekoran vid najbolji im je saveznik u situacijama kada je potrebno što prije uočiti i reagirati u mnogim situacijama. Zbog toga nam je i više nego drago da Moja optika ima priliku ovaj put pomoći članovima HGSS-a i to besplatnim pregledom vida te donacijom Essilor naočalnih leća s višeslojnom antirefleksnom zaštitom.

Da je naša donacija pogođena i došla u pravo vrijeme svjedoče nam vrijedni članovi HGSS-a kojima nije teško prevaliti i mnogo kilometara kako bi im provjerili vid. Prije nekoliko dana primjerice, posjetio nas je dio članova delničkog HGSS-a. Svjesnost o važnosti kontrole vida važna je bez obzira na dob, a svakako je iznimno odgovorno provjeravati dioptriju.

S besplatnim pregledima vida te donacijom dioptrijskih naočalnih leća za članove HGSS-a nastavljamo i dalje. Želimo im osigurat besprijekoran vid jer znamo kako im je on najbolji saveznik u iznimno odgovornom i zahtjevnom poslu.
S ponosom ističemo i kako smo primili pismo u kojem član HGSS-a iz Đurđevca između ostalog ističe da Moja optika „spašava spašavatelje HGSS-a“.

Svoju odgovornost prema poslu kojeg radimo te zajednici u kojoj živimo vjerujemo da smo potvrdili i ovom donacijom koja je svojevrsna zahvala za sve ono što članovi HGSS-a čine svakodnevno. Doprinijeti da dobar vid članovima HGSS-a i dalje bude najbolji saveznik, naše je najveće ispunjenje i nagrada za rad.

Moja optika – Moj fokus na bitno!

Foto: članovi HGSS-a Stanica Delnice, Nikola Katanica i Kristina Ivica, Moja optika